Sponsorer

 
kork-.jpg

Huvudsponsor

Still sparkling

Still Sparkling

Hösten 2009 lanserades Still Sparkling. Idén bakom hela konceptet bygger på miljötänk, ekonomi och design. Idag ingår Still Sparkling i ett kooperativ med Galatea och SAB Miller där de är specialiserade på fatöl- och vattenanläggningar. I och med detta sköter de hela kedjan från design, tillverkning och installation samt service och underhåll sköts utav dem själva. De älskar utmaningar, stora som små, och blir gärna testade med nya uppdrag!

VD Michael Wirström säger: ”Samarbetet med Kongo United FC bygger på våra gemensamma värdegrunder. Vi vill lyfta fram frågan om integration för vi tycker det är viktigt med mångfald i samhället. Sen är det ett jävla schysst gäng grabbar i laget som jag kan identifiera mig med. För mig är det viktigt med laganda, respekt och att våga vara en vinnare. Efter lagets bragd i division sju där de slog rekord med besked stod det klart att vi skulle gå in som huvudsponsor till laget”.

image1.jpeg

Officiell Samarbetspartner

Falafelbaren

Falafelbaren

Gänget bakom Falafelbaren började på en blå lådcykel 2012. Till en början var tanken att ta ställning för en bättre kultur kring street food i Stockholm. Snabbt växte det till vad det är idag – Falafelbaren, belägen på Hornsgatan 39. Där kan man äta nyfriterad falafel i pitabröd, börek, olika konstellationer av sallader samt en klassisk arabisk maträtt vid namn fool.
Maten tillreds på beställning och är alltid superfärsk. Flera av maträtterna är veganska, vegetariska samt gluten- och laktosfria – Här finns något för alla att äta! 

Grundare Nidal om samarbetet med Kongo United FC: ”För oss är det självklart att hjälpa till om vi kan. Det Kongo United har på gång är något vi från Falafelbaren gärna stöttar på de sätt vi kan. Vi hoppas på att kunna bidra till vidareutveckling av någonting positivt tillsammans med dem och delar deras syn på jämställdhet, integration och mångfald”.

våra-tjänster-sidan.jpg

Officiell Samarbetspartner

BUC

Är du redo att investera i din hälsa och göra vad som krävs för att utmana dig själv, nå dina mål, träna hårt, tänja på dina gränser samt lära dig hur du på bästa sätt fyller på energidepåerna i kroppen? Då är BUC Sports and Health rätt för dig. Vi kommer att stötta, motivera och skapa rätt förutsättningar för dig för att du ska uppnå Dina mål och förändra din vardag. Att göra en förändring kräver tid och engagemang och vi har bara en regel – var redo!